Goede content is geld waard en een goede planning is goud waard.

Ik werk als het even kan voor mijn klanten 1 à 2 maanden vooruit. Niet dat ik zover vooruit plan maar ik zorg ervoor dat ik altijd genoeg content heb mocht het voorkomen dat ik door omstandigheden niks kan creëren. En toch heb ik de hoofdlijnen voor de komende 4-6 weken altijd al redelijk vast staan na een overleg.

Want zomaar dingen van het internet af trekken? Die tijd is voorbij. Auteursrecht is echt wel wat waard. En waar ik het ook niet zou waarderen als er zonder toestemming gebruikt wordt gemaakt van mijn beelden doe ik dat een ander ook niet aan. Daarbij is een rechtszaak omdat je een afbeelding onrechtmatig gebruikt hebt niet leuk en onnodig.

Tips:


* Moodboard
* Check je data
* Overleg en gooi ideeën op een hoop
* Plannen
* Creëer je eigen content voor meerdere momenten

Natuurlijk begrijp ik dat het niet altijd mogelijk is om eigen content te maken gebruik dan een stock photo site zoals bijv. schutterstock.com om afbeeldingen aan te kopen.

Door overzicht te hebben kun je veel makkelijker schakelen als omstandigheden veranderen. Natuurlijk had niemand dit allemaal verwacht. Maar ondanks dat ik geen face to face contact heb mijn klanten kan ik tot juni 2020 (of juno zoals in de persconferentie verteld) doorwerken.

Na de lockdown ook goed vooruit kunnen werken? Neem contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *