Facebook & Instagram koppelen

Je hebt een bedrijfspagina en je Instagram als bedrijf ingesteld maar hoe koppel je nu deze 2?

Wil je de pagina koppelen ga dan naar de donkere linkerbalk en klik op instellingen links onderin.

Je zult dan het volgende scherm zien: Klik op Instagram connectie in de 2de (witte) balk van links

Als je Facebook pagina & Instagram pagina al gekoppeld is dan zie je de bovenstaande afbeelding verschijnen.

Maar wat als je pagina’s nog niet aan elkaar gekoppeld zijn? Dan is het belangrijk dat je beheerder bent van je pagina om alles aan elkaar te koppelen. Heb je zelf je pagina gemaakt? Dan ben je automatisch beheerder van de pagina en kun je in 1x door. Klik op de blauwe knop/button Instagram Koppelen.

Vervolgens kom je op deze pagina uit en klik je weer op de blauwe knop/button: Account koppelen

Ben je al ingelogd bij je Instagram account op je computer dan kun je automatisch door. Ben je nog niet ingelogd dan krijg je het volgende scherm en zul je even in moeten loggen op je Instagram account maar dan op je computer i.p.v. telefoon.

En Voila, je Facebook & Instagram account zijn aan elkaar gekoppeld. Het fijne hiervan is dat je dan via Facebook Business suite creator: https://business.facebook.com/creatorstudio/ je berichten gratis kunt inplannen op Facebook en Instagram.

Geef een reactie