Bruiloft Kasteel Croy, Helmond

Kijk mee op de schitterende dag van Mark en Latifa. Zij trouwde in 2022 op Kasteel Croy in Aarle Rixtel(Brabant) met aansluitend een diner en feest bij Graaf ter Horst in Horst.(Limburg)

Landgoed Croy is een prachtig groen gebied rond kasteel Croy dat maar liefst 254 hectare groot is. Het ligt in het dal van de Goorloop, een riviertje dat begint op de Strabrechtse Heide en dat bij Veghel in de Aa uitmondt in Brabant.

Huwelijksceremonie

Kasteel Croy is een officiele trouwlocatie van de gemeente Laarbeek.

Het kasteel biedt een prachtige ambiance voor een huwelijksceremonie. Als u bij ons trouwt, komt u via de mooie oprijlaan, de statige brug en de prachtige ontvangsthal van het kasteel in onze trouwzaal. In deze mooie, stijlvolle ruimte is plaats voor een gezelschap tot 70 personen. Een unieke plek om het ja-woord aan elkaar te geven.

Trouwt u liever buiten, in onze kasteeltuin? Stoelen in het gras, met het kasteel op de achtergrond? Ook daarvoor maken we graag samen met u een plan op maat.

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie