Familie fotoshoot Buitenhof De Leistert in Roggel

Met enige regelmaat weten gasten van De Leistert of Buitenhof de Leistert in Roggel mij te vinden voor een familie fotoshoot. Want eindelijk is dat weekendje weg met de hele familie geboekt en is iedereen bij elkaar. Een betere reden voor een fotoshoot kan ik ook niet bedenken.

Die foto voor opa en oma met de kleinkinderen of juist lekker met je eigen gezin. Ik ken alle mooie plekjes in de omgeving met de locatie de Heere Peel als perfect plek. Afsluiten met een lekkere pannenkoek van Aan de Drift en genieten van de zon.

Omdat alle fotografie plekken makkelijk te bereiken zijn door een geasfalteerd pad wat door de hele Heere Peel loopt en je heel dichtbij kunt parkeren ben je binnen 5 minuten al op de eerste open plek.

Maar ook in de omgeving van de Leistert in Roggel ken ik vele mooi plekken. Vanuit het Buitenhof loop je gelijk het bos in. De Ophovense Zandberg.

Meer weten of graag prijzen inzien? Klik op de button hieronder.

Wat zijn de beste tijdstippen voor een fotoshoot?

Het fijnste in de zomermaanden zijn de ochtenden dus tussen 8-9u of in de latere namiddag na 17u of tussen 19-20u afhankelijk van of jullie kleinere kinderen in jullie familie hebben.

Krijg ik een kleding advies bij mijn fotoshoot?

Ja je ontvangt altijd een kleding advies van mij om jullie familie shoot nog meer tot een geheel te maken en vast te leggen.

Moet ik rekening houden met de seizoenen of kan ik altijd een fotoshoot boeken?

Gelukkig kan ik altijd terugvallen op mijn studio maar bij echt slecht weer en grotere groepen a 6 personen of meer kijk ik altijd of er een mogelijkheid is tot verzetten in hetzelfde weekend.

  • limburgse peel activiteiten
  • limburgse peel vernieuwd
  • limburgse peel omgeving
  • limburgse peel foto’s
  • vakantiepark center parcs limburgse peel
  • centerparcs limburgse peel
  • comfort cottage limburgse peel
  • de leistert roggel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *