Videograven Limburg & Brabant

De volgende videograven of teams kan ik van harte aanraden om jullie feest of event vast te leggen.

De videograven:

The Storytellers

Mijn mening: Het hele verhaal wordt verteld door Iris en Duncan.

https://www.story-tellers.nl/home

even voorstellen

Onze namen zijn Iris en Duncan en samen vormen wij sinds begin 2020 StoryTellers. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook privé zijn wij een duo. Ons eigen verhaal begon in 2018 toen we elkaar tegenkwamen op de AV-specialist opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. 

We delen de passie voor het vertellen van verhalen en het vastleggen van speciale momenten in andermans leven. Door onze liefde voor het filmvak en elkaar zijn we enorm goed op elkaar ingespeeld en kunnen met weinig woorden communiceren.

Over de Blauwe Graaf

https://deblauwegraaf.nl/

Mijn naam is Nick de Graaf en ik ben oprichter en eigenaar van de Blauwe Graaf. Het is allemaal begonnen met een uit de hand gelopen passie voor bewegende beelden. Met het filmen van huwelijken, maar inmiddels ook het filmen en produceren van bedrijfsfilms, campagnefilms, interviews en aftermovies.  

Tvlmedia

Timo van Lierop

Mijn mening: Een super kwalitatieve bruidsfilm met alles erop en eraan en waarbij alles gewoon klopt.

Lars metsers

Mijn mening: Creatieve beelden met energie

https://www.larssmetsers.nl/

Mijn naam is Lars Smetsers en ik ben woonachtig in Eindhoven. Ik ben een kalme, breed georiënteerde, allround filmmaker. Met een gevarieerde kennis binnen de: film-, TV- en videosector. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot media vormgever.

Met mijn oog voor detail en creatief brein ga ik met hart en ziel voor het beste resultaat. Als zoon van een financieel controleur doe ik dit altijd met het budget in mijn achterhoofd. 

The Dutch Video guy

https://www.thedutchvideoguy.nl/

Ik heb een grote passie voor het vertellen van verhalen. Niet zomaar door het filmen van een bruiloft, maar door het tonen van alle emoties. Dit op een eigen, creatieve en unieke manier en zonder dat jullie het doorhebben. Als filmmaker ben ik altijd op zoek naar een perfecte symfonie van beeld, geluid en muziek. Ik concentreer mij op verhaal, beweging en emoties. Geen geposeerde beelden, maar juist het echte verhaal. Mijn visie is het creëren van films die op over tientallen jaren exact hetzelfde gevoel opleveren als op de dag zelf. Daarom is elke film uniek.

Movie Mates

Wij van Moviemates Studio’s gaan verder en denken graag met jou mee. Zo maken we van jouw idee werkelijkheid. Het maken van outstanding video’s die jouw doelgroep echt raakt, dat is ons doel. Wij houden van een uitdaging en kiezen de weg die nodig is. Zo blijft jouw video uniek.

Duchateau media

Mijn mening: Sprookjesachtig mooi

https://trouwfilmsnederland.com/

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf als weddingfilmmaker op de kaart gezet. Dit in samenwerking met meerdere top huwelijksfotografen. TrouwFilmsNederland is de bruiloft site en onderdeel van Duchateau Media, en is gemaakt om bruidsparen een duidelijk beeld te geven hoe een bruiloft kan uitzien met mij als leverancier.

Jullie mooiste dag, cinematisch als een speelfilm maar met ware momenten in beeld gebracht dat is mijn taak.

Met als allerbelangrijkste doel, ervoor zorgen dat jullie met veel plezier de film terugkijken en wederom genieten van een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Daarnaast voor mij persoonlijk vind ik het geweldig als ik hoor hoe blij de koppels zijn met de films, dan weet ik dat mijn missie is geslaagd.

Visual Pieces

Visual Pieces is een media productiebedrijf gelegen in het Limburgse Brunssum. Onze focus ligt op het produceren van video’s en/of andere toepassingen waar video een onderdeel van is, zoals podcasting. De stijl die ons het beste omschrijft is Story-Based filmmaking, een stijl waarbij we vanuit uw verhaal of bedrijf (en uw eigen ideeën) gaan zoeken naar een stijl en concept dat volledig aansluit bij u of uw bedrijf.

Geef een reactie