Family & Love

De dagen vliegen voorbij en jullie kinderen worden veel te snel groot. Veel sneller dan je eigenlijk zou willen.

Natuurlijk heb je heel veel foto’s van je kinderen op je telefoon staan. Maar je staat er eigenlijk zelf nooit op. En er zijn ook geen mooie foto’s van jullie samen als gezin.. Hoe zonde is dat?

Want het zou zo mooi zijn, als later wanneer je kinderen bijna volwassen zijn. Jullie terug kunnen kijken naar momenten van toen ze nog klein waren, avonturen die jullie hebben beleefd en hoe klein hun handjes nog waren.

Samen met jullie ga ik al deze herinneringen vast leggen met een relaxte fotoshoot waarbij iedereen op zijn gemak is. Op een favoriete plek of een locatie met herinneringen die je door wilt geven.

Pure liefde heeft vele vormen en maten. Van een knuffel tussen broer en zus tot een danspasje met je partner. Graag een portret met een oprechte glimlach voor aan de muur bij opa en oma of juist voor jullie zelf. Van de gehele familie met 3 generaties tot alleen jullie eigen gezin ontspannen en met een flinke lach vastgelegd. Of juist alleen jullie 2 samen.

Lees hieronder verder of neem gelijk contact met mij op voor meer informatie of voor vragen.

Familie shoot Geijsteren

Werkwijze:

Iedere shoot is anders. Bij een loveshoot draait het echt om jullie 2 samen. Dus details van sieraden, persoonlijke gebaren naar elkaar, zoenen, knuffels en een paar losse portret foto’s. Een grote familie shoot is weer anders. Foto’s van ieder gezin los, pap of mam met alleen de eigen kinderen, portretten van de jongste generatie, peetoom/tante met hun petekind of kinderen, Opa & Oma met de kleinkinderen, alleen eigen familie en met de schoon familie erbij en natuurlijk het complete familie portret.

Samen met jullie ga ik op zoek naar de mooiste plek, een locatie waar iedereen zich prettig bij voelt en vooral zichzelf kan zijn. Bijvoorbeeld een fotoshoot in het bos, gezinsfoto’s op de heide of juist op een stoere locatie. Tijdens de fotoshoot maken we er samen iets leuks van om spontane en ongedwongen foto’s te krijgen. Samen spelen, wandelen, knuffelen, af en toe een gekke bek trekken naar de camera maar vooral plezier maken! Het samenspel, de interactie en de aandacht voor elkaar is het meest bijzondere om vast te leggen en geeft het mooiste beeld van jullie gezin. Een familie of love fotoshoot duurt gemiddeld 1,5 uur. We nemen alle tijd om alle mooie momenten vast te leggen.

Voor een fotoshoot:

We nemen van te voren al jullie wensen door en ik geef jullie een kledingadvies mee om van jullie familiefoto een mooi geheel te maken.

Lees verder op mijn blog:

Kleding advies
Wat draag je nu tijdens een fotoshoot en wat niet? Zorg ervoor dat alle kleuren bij elkaar passen. …

Tijdens een fotoshoot:

Een ding staat voorop is dat we grapjes gaan maken, ontspannen op de foto gaan en bovenal geen stress hebben. We spreken van te voren al jullie wensen door of ik beantwoord vragen die jullie nog hebben. En tijdens een shoot kan alles aangepast worden en is het go with the flow. Ik volg jullie ritme dus lopen we iets uit? Geen probleem. Wil je dat de focus op bepaalde punten of dingen komt te liggen? Geef dit door. Ik zal altijd mijn best doen om jullie er zo goed mogelijk op de plaat vast te leggen.

Na een fotoshoot:

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 14 dagen een code voor een beveiligde online galerij. Hierin staan de door mij zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s. Zo kunnen jullie thuis op jullie gemak de foto’s bekijken en uitzoeken. Hierna hebben jullie 7 dagen de tijd om jullie eigen favorieten uit te kiezen en een favorieten lijst aan te maken. In deze online galerij kunnen jullie ook gelijk foto’s laten afdrukken of voor extra foto’s kiezen afhankelijk van het vooraf gekozen pakket. Na betaling van de factuur ontvangen jullie een download lin met de uitgezochte foto’s in hoge resolutie.

Agenda Fotoshoots

Ik ben dol op fotograferen tijdens het golden hour. Dat is ongeveer 2 uur voor zonsondergang of 2 uur na zonsopgang. Afhankelijk van het seizoen kan dit tussen 16.00-18.00u zijn of tussen 18.00-21.00u. Liever in de ochtend op de foto? Dan plannen we een shoot in tussen 08.00-11.00u.

Ik raad voor familie fotoshoots altijd de ochtend aan als de kinderen onder de 5 jaar zijn. Zodat iedereen nog fris en fruitig is voor de foto’s. Natuurlijk kan het altijd ook ronds etenstijd. Is het een love shoot of broers/zussen fotoshoot dan is het golden hour in de avond heel fijn. Natuurlijk kijk ik altijd wat het fijnste werkt in jullie planning en agenda.

Twijfel je over een datum of misschien dat het te kort dag is? Neem contact met me op via het contact formulier. Ik denk graag met jullie mee en 99% van de tijd kunnen we gewoon fotograferen op de door jullie gewenste tijd en datum.

Prijzen 2022

Pakket Basis

Geldig voor een familie shoot of loveshoot


 • 7 digitale bewerkte foto’s  in hoge resolutie, zorgvuldig na bewerkt
 • 1,5 uur fotografie
 • Een locatie rondom Horst naar keuze (Of in overleg een andere locatie)
 • Sneak preview binnen 24u
 • Extra foto’s zijn bij te bestellen á €10,- per losse foto extra.
 • Kies zelf jouw favoriete foto’s online uit de selectie van minimaal 40 foto’s
 • Inclusief lichte nabewerkingsronde van de selectie
 • Levering binnen 14 dagen
 • Maximaal 15 personen
 • Prijs is incl. BTW en incl. reiskosten in Gemeente Horst a/d Maas. Locatie buiten Gemeente Horst a/d Maas (Limburg)? Dan breng ik €0,35 per kilometer in rekening.

€175

Pakket Goud


 • Alle bewerkte digitale foto’s  in hoge resolutie, zorgvuldig na bewerkt minimaal 50 digitale bewerkte foto’s
 • 1,5-2,5 uur fotografie
 • Een locatie rondom Horst naar keuze (Of in overleg een andere locatie)
 • Sneak preview binnen 24u
 • Inclusief lichte nabewerkingsronde van de selectie
 • Levering binnen 14 dagen
 • Maximaal 15 personen
 • Prijs is incl. BTW en incl. reiskosten in Gemeente Horst a/d Maas. Locatie buiten Gemeente Horst a/d Maas (Limburg)? Dan breng ik €0,35 per kilometer in rekening.

€595