Personal Branding Fotoshoot

Vergroot jouw online zichtbaarheid

We oriënteren ons steeds meer online. Soms kunnen we op basis van alleen een website of Instagram account al besluiten of we met iemand samen willen werken of juist niet. Mooie en professionele foto’s (of een video) van jezelf met de juiste uitstraling zijn dus heel erg belangrijk.

Beelden die uitstralen wie jij bent en wat je doet. Die professionaliteit uitstralen en tegelijkertijd warm en toegankelijk zijn. Foto’s waar jij trots op bent en waarmee jij op weet te vallen.

Heb jij een onderneming of beroep waarbij het belangrijk is dat jouw klanten direct een goede indruk van jou krijgen? Dan is een Personal Branding fotoshoot iets voor jou!

zakelijke portret fotografie portretfotograaf zakelijk zakelijke fotografie zakelijke portret fotografie high end photo shoot personal branding photo shoot business branding photo shoot personal branding shoot

Herken je jezelf hierin?

  • Je hebt geen tijd om zelf foto’s te maken
  • Zelf foto’s maken is vaak lastig. Het lukt niet om binnen 1 stijl te blijven en om te laten zien waar je voor staat.
  • Je wil graag online zichtbaar zijn en klanten laten zien waarom ze voor jou moeten kiezen. Maar je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken.
  • Je maakt gebruik van stockfoto’s. Mooie foto’s maar niet helemaal passend bij je stijl.

Maar het lukt je niet om dit zelf voor elkaar te krijgen? Laat mij je dan helpen.


In een 1 op 1 gesprek gaan we kijken waar jij voor staat en wat je graag zichtbaar wilt hebben.

Vervolgens plannen we een fotoshoot in waarin we dit alles vastleggen. Daarna heb jij genoeg professioneel beeldmateriaal om jouw website en social media te vullen.

Helemaal passend in jouw stijl en dat van jouw bedrijf.


Wil je graag meer informatie of heb je en specifieke vraag?
Neem contact met mij op en wie weet kunnen we samen tot maatwerk komen.

Samen kijken we naar jouw verhaal, wie je bent en wat je als bedrijf wilt uitstralen.

Als personal branding fotograaf help ik je om zichtbaar te zijn

Mensen doen zaken met mensen en als personal branding fotograaf help ik je graag om dat te realiseren. Want, met persoonlijkheid in je bedrijf win je. Door jezelf te laten zien op jouw website, social media, weggevers & online ads. En door gebruik te maken van personal branding, zorg jij ervoor dat je zichtbaar wordt en dat mensen je vertrouwen en gaan verbinden. Al zijn er nog zo veel mensen met hetzelfde beroep, er is niemand precies hetzelfde als jij en dát is juist je grootste kracht!

Bij personal branding denk je meestal meteen aan portretten maar dat hoeft niet zo te zijn. Ook met persoonlijke stockfoto’s die ik maak van jouw eigen spullen of producten, kan je laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Een combinatie van producten, jezelf of stock is ook mogelijk. Op locatie of in de studio.


Kan ik met mijn werk wel iets met personal branding doen?

Wat je ook doet, jij kan aan de slag met personal branding. Misschien denk jij dat jouw beroep lastig te fotograferen is maar maak je daar geen zorgen om. Ieder beroep is vast te leggen.

Ook als je het spannend vind om op de foto te gaan kan ik je geruststellen. We starten relaxed. Na 5-10 minuutjes voel jij je ontspannen en comfortabel. Iedereen zegt achteraf ‘eigenlijk was het super fijn’ en ‘zo relaxed foto’s maken’

Wat gaan we samen doen?

  • Helder krijgen wat je op de foto wilt en op welke manier. Hier komen wij achter door het 1 op 1 gesprek.
  • Helpen met de voorbereiding. Welke kleding kies je? Welke locatie is passend en welke accessoires?
  • De fotoshoot omtoveren tot een hele ontspannen twee uur met ruimte voor fijne gesprekken over het ondernemerschap.
  • Jou helemaal blij maken met een snelle levering van alle foto’s waar jij blij van wordt. Zodat je snel ermee aan de slag kunt gaan.
  • Mogelijkheid om jouw fotoshoot om te zetten naar een abonnement

Als je het prettig vindt, kun je één vriend of vriendin meenemen naar de fotoshoot. Ook heel handig als jij graag een figurant wilt hebben die jouw klant kan ‘naspelen’!

Waarom kiezen voor persoonlijk beeldmateriaal?

Unique selling point

Er zijn zoveel bedrijven die doen wat jij doet. Waarom zou een klant voor jou kiezen?

Omdat al die andere bedrijven jou niet hebben: jij bent wat jouw bedrijf uniek maakt. Door persoonlijk beeldmateriaal en persoonlijke verhalen te delen, laat jij zien wat jouw bedrijf uniek maakt: jij en jouw verhaal. Die persooniljke touch.

Herkenning

Voordat een klant daadwerkelijk contact opneemt of je zaak bezoekt hebben ze je al online opgezocht. Belangrijk is dat ze weten waar ze of bij wie ze moeten zijn. Doordat ze je al hebben leren kennen door je online zichtbaarheid en beeldmateriaal is de kans groot dat ze dan bij een specifieke product aan jou denken.

Kennismaking

Mensen doen graag zaken met mensen.

Als jij mag kiezen of je een product koopt bij een anoniem groot bedrijf of bij die ene leuke kleine winkel op de hoek. Dan is de keuze snel gemaakt toch?

Zo werkt het online ook. Mensen zijn geneigd om eerder iets te kopen bij mensen die ze kennen. Door jezelf te laten zien, zorg je ervoor dat potentiële klanten je leren kennen.
Dit wekt vertrouwen in jouw bedrijf en merk en zorgt ervoor dat mensen eerder iets bij je kopen.

Zij gingen je voor: