Trouwen in Lottum

rosarium lottum, lottum rozen kopen, rozenhof lottum foto's, feest van de roos, lottum restaurant, rozenhof lottum openingstijden, wanneer bloeien de rozen in lottum, rozenfestival 2023, bruiloft lottum,

Als je een bruidspaar van Lottum in Lottum mag vastleggen op hun mooiste dag. Wat begon als een goed warme dag met de bruid die zich thuis klaarmaakte en de bruidegom in zijn ouderlijk huis. De first look bij een speciale plek aan de Maas en daarna door naar het kasteel naast de rozenhof in Lottum. Trouwen in de molen van het dorp en als afsluiter heerlijk een diner en feest thuis. Met tussendoor nog een bezoekje van de leerlingen van de bruid. Kijk mee!

Trouwen in Lottum

rosarium lottum, lottum rozen kopen, rozenhof lottum foto’s, feest van de roos, lottum restaurant, rozenhof lottum openingstijden, wanneer bloeien de rozen in lottum, rozenfestival 2023, bruiloft lottum,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *