Portret fotoshoot

Eindelijk die goede foto van de kids voor aan de muur of voor bij opa en oma in een lijstje. Een knaller van een foto voor op je C.V./LinkedIn of gewoon een mooie foto van jezelf om groot op te hangen. Ook leuk om cadeau te geven aan een dierbare.

Een portret foto is niet zomaar een foto.

Eindhoven foto fotograaf Eindhoven Brabant fotografie foto graaf Limburg fotograaf bevalling foto van de graaf zuid nederland documentaire fotograaf nederland fotografie documentaire fotograaf reportage reportage fotograaf foto documentaire boudoir fotografie lifestyle fotografie susan taks puur susan newborn shoot weert pregnancy fotoshoot foto shoots

Duo portret

2 in 1 portret twee mensen, één gezicht.

Hoeveel lijk jij op je moeder of vader. Of op je broertje/zusje? Met een Duo portret zul je zien dat jullie meer op elkaar lijken dan van te voren gedacht

Locatie fotostudio

Een duoportret maken we lekker in de studio. Een op een met alle rust. Ontspannen of juist met een tik meer kracht in de foto.

Je bent van harte welkom in mijn eigen fotostudio in America, Limburg. Mijn studio bevindt zich op Nusseleinstraat 10 in America en is alleen op afspraak te bezoeken.

Vooraf

We nemen al je wensen door en zoeken een geschikte locatie. Ook ontvang je van mijn kleding advies en plannen we een datum in. Voor buiten fotoshoots hou ik altijd 2 datums aan i.v.m. weersomstandigheden.

Tijdens & Na een Fotoshoot

We maken wat grapjes en ik zorg ervoor dat je straalt op de foto. Van groot tot klein ik ga voor de oprechte glimlach en ontspanning.

Na het maken van de foto’s begin ik aan de nabewerking om alles samen te brengen. De foto’s worden binnen 14 dagen opgeleverd in een online galerij zodat jullie zelf rustig de foto’s uit kunnen zoeken.

Q&A

Kan ik een fotoshoot met visagie en styling boeken?

Je kunt bij mij altijd een fotoshoot boeken met visagie. Ik werk samen met beautysalon Glam uit Horst. Op afspraak maken zij je op in hun winkel in Horst.

Wat kost een portretfoto laten maken?

Een portret foto buiten kun je al laten maken vanaf €175 voor 5 foto’s en in de studio vanaf €150 voor 3 foto’s.

Hoe lang duurt een portret shoot?

Meestal ongeveer 1 uur.

Kan ik ook portretten laten maken met een familie shoot?

Als er tijd voor is na alle samenstellingen dan maak ik nog een paar portret foto’s. Hou er rekening mee dat dit niet altijd mogelijk is. Voor meer informatie over familie fotoshoots.

Hoe maak je een 2 in 1 portret?

Een 2 in 1 portret is nog niet zo makkelijk te maken. Het voorwerk begint bij de foto maken en het grootste gedeelte zit hem in de nabewerking. Een gemiddeld gewoon portret kost al makkelijk 1u aan bewerkingstijd. Bij een duo portret is het minimale 2u.

Hoe maak je een goede portretfoto?

Een goede portret valt en staat met ontspanning. En goed licht.

Wat is je werkwijze?

We bespreken vooraf alle wensen en ik beantwoord met liefde al je vragen. Je krijgt een advies van mij mee en we plannen een datum in.

Een studio shoot duurt van minimaal 30 minuten tot max 1,5 uur. Met natuurlijk een kopje thee of koffie.

Na de fotoshoot maak ik een selectie en wordt er binnen 24u een preview opgeleverd. Binnen 14 dagen wordt de gehele selectie opgeleverd in een online galerij waarbij je zelf je favorieten uit kunt kiezen.

Wat moet ik aantrekken voor een duo foto?

Het liefst kom je al in je zwarte shirt met ronde hals en maken we de mooiste portret foto’s. Ik maak veel verschillende foto’s zodat ik zeker weet dat de kindjes of volwassenen recht op de foto staan en tussendoor natuurlijk ook nog een paar mooie foto’s om eventueel bij te bestellen. Na het fotograferen ga ik de foto’s aan het bewerken en worden beide foto’s samengesteld tot 1 portret foto.

Zakelijke portretten

Op zoek naar een zakelijk portret, losse portretten van je team of buiten portretten?

Studio

In mijn eigen foto studio in America maak ik duo foto’s maar ook portretten om groot aan de muur te hangen. Meer interesse in een fijne buiten foto? Scrol naar beneden voor mijn prijzen.

Is het één portret of zijn het er twee in één? Het is een DUO portret! En het leuke is, je blijft er naar kijken!

Heel bijzonder om te zien hoe een nieuw portret ontstaat van een samenvoeging van 2 portretten.

Volg me op instagram:

Lees meer in mijn blogs:
Lees meer Newborn fotoshoot kleding advies
Newborn fotografie tips
Ik leg best wel een aantal newborns vast op jaar basis. En krijg regelmatig vragen hoe je dat het beste kunt doen. Dus ik dacht ik help al jullie kersverse ouders even op weg. Hier zijn mijn 8 tips voor goede newborn foto's
Wat komt er allemaal kijken bij een Newborn fotoshoot?
Client Closet
Sinds een korte tijd heb ik een client closet met jurken om uit te kiezen voor je fotoshoot. Dit is een selectie van jurken waaruit je kunt kiezen en die je kunt lenen voor een shoot. Soms is het lastig om een goede outfit uit te zoeken voor een shoot. Door een keuze …
 • portret fotoshoot kind
 • portret fotoshoot prijs
 • fotoshoot familie
 • visagie fotoshoot
 • glamour fotoshoot prachtige portretfotos voor
 • fotoshoot prachtige portretfotos voor iedere
 • prachtige portretfotos voor iedere vrouw
 • portret fotoshoot limburg
 • duo portret brabant
 • duo portret gelderland
 • duo portret maken photoshop
 • fine art fotografie