Zwangerschap fotoshoot

Als zwangerschapsfotograaf maak ik een blijvende herinnering van je zwangerschap, want eer je het weet is het voorbij! Natuurlijk is het ook een leuke manier om het geslacht of de naam aan te kondigen van jullie baby. 

zwangerschap fotoshoot Horst, Limburg

You glow mama, er groeit een nieuw leven in jouw buik en hoe mooi is dat? Om deze speciale periode te herinneren leg ik je graag vast met je buik, partner en kinderen. Zodat jij terug kunt kijken op deze schitterende periode waarin je kindje groeide. Ik hou rekening met hoe jij je voelt. Je lichaam moet hard werken dus soms een pas op de plaats maken is geen enkel probleem.


Familie zwangerschap fotoshoot in Meterik Limburg

Nog een paar weekjes genieten van de bolle buik met mijn schatjes in de Schadijkse bossen. Dankjewel Anne Ummenthun voor de prachtige foto’s!

Werkwijze

Vraag & antwoord:

Wat is het beste periode om een zwangerschap fotoshoot te doen?

Het beste is om de zwangerschaps fotoshoot te doen als je ongeveer 30- 34 weken zwanger bent. Het kan natuurlijk ook eerder of iets later als je je hierbij goed voelt. Ben je in verwachting van een tweeling, dan is het aan te raden om de fotoshoot eerder in te plannen als je rond de 28-30 weken zwanger bent.Iedere zwangerschap is anders dus luister naar je lichaam en plan op tijd een fotoshoot in.

Wat is het beste tijdstip voor een zwangerschap fotoshoot?

Ik werk het liefst tijdens het golden hour. Dus ongeveer 2 uur voor zonsondergang afhankelijk van het seizoen kan dit in de winter vanaf 16u zijn t/m 21u in de zomer. Ik ben zelf een groot fan van ochtendlicht. Dus het liefst plan in ik tussen 08.00-11.00u zodat we de zon in ons voordeel kunnen gebruiken en je glow kunnen versterken.

Wat trek ik aan?

Je lichaam is aan het veranderen en hard aan het werk voor je ongeboren kindje. Maar we willen al die mooie curves op display zetten. Ga voor strakke kleding. Je mag altijd meerdere kledingsetjes meenemen. Zachte lichte tinten doen het altijd goed. En met een black dress of wit ga je nooit fout. Een strakke rok met een crop top in een bijpassende tint laat je nog meer stralen.

Locatie:

We kunnen foto’s maken in de studio of juist de natuur opzoeken. In de natuur gaan we voor iets meer spontaan en in de studio zal het iets meer geposeerd worden.

zwangerschap fotoshoot limburg

Kledinginspiratie

Tijdens de fotoshoot

We gaan heerlijk samen knuffelen, lachen, die schitterende baby buik eren en de liefde laten zien. Jullie hebben samen een kindje gemaakt en je mama hart is al zo groot. Een fotoshoot kan alleen geboekt worden maar samen kan natuurlijk ook. We eren je zwangere lichaam want you glow mama!

Nabewerking en uitkiezen foto’s

Jullie ontvangen binnen 24u een eerste preview in jullie online galerij en de gehele selectie wordt binnen 7 dagen opgeleverd. Ik kies de mooiste foto’s eruit en hou altijd een brede selectie aan. Bewerkt in mijn stijl. Na oplevering van de fotoselectie in de online galerij hebben jullie 7 dagen de tijd om jullie favorieten uit te kiezen. Als de definitieve keuze is gemaakt ontvangen jullie de factuur. Zodra de factuur betaald is komt de favorieten galerij open te staan voor download op 100% resolutie. Met afdruk advies.


Neem Contact met me op

Meer informatie of gelijk een shoot boeken? Vul je gegevens in en stuur me een berichtje.

Mvr.Ummenthun fotografie

De fotograaf uit Horst aan de maas

  • zwangerschap fotoshoot prijzen
  • zwangerschap fotoshoot studio
  • zwangerschap fotoshoot limburg
  • zwangerschap fotoshoot kleding
  • zwangerschap fotoshoot eindhoven
  • fotoshoot zwangerschap eindhoven
  • zwangerschapsfotografie in studio portfolio
  • zwangerschaps fotoshoot en zwangerschapsfotografie