Familie fotoshoot

Lekker samen op de foto? Willen jullie spontane en ongedwongen foto’s van jullie samen, jullie gezin of familie laten maken? Als familiefotograaf in Limburg&Brabant maak ik met veel plezier mooie foto’s in het moment van jullie als koppel, gezin of familie samen.

De dagen vliegen voorbij en jullie kinderen worden veel te snel groot.

Veel sneller dan je eigenlijk zou willen.

Natuurlijk heb je heel veel foto’s van je kinderen op je telefoon staan. Maar je staat er eigenlijk zelf nooit op. En er zijn ook geen mooie foto’s van jullie samen als gezin.. Hoe zonde is dat?

Want het zou zo mooi zijn, als later wanneer je kinderen bijna volwassen zijn. Jullie terug kunnen kijken naar momenten van toen ze nog klein waren, avonturen die jullie hebben beleefd en hoe klein hun handjes nog waren.

Samen met jullie ga ik al deze herinneringen vast leggen met een relaxte fotoshoot waarbij iedereen op zijn gemak is. Op een favoriete plek of een locatie met herinneringen die je door wilt geven.

Een fototshoot kan plaatsvinden in Limburg, Brabant of op een andere locatie naar keuze.

Gezinsfotografie

Pure liefde heeft vele vormen en maten. Van een knuffel tussen broer en zus tot een danspasje met je partner. Graag een portret met een oprechte glimlach voor aan de muur bij opa en oma of juist voor jullie zelf. Van de gehele familie met 3 generaties tot alleen jullie eigen gezin ontspannen en met een flinke lach vastgelegd. Of juist alleen jullie 2 samen.

Familie fotoshoot Mariapeel Horst Limburg

Zij gingen je voor:

familie fotoshoot sevenum

Familie fotoshoot Sevenum

gezins foto's meerdal centerparcs

Zussen fotoshoot America

kosten familie fotoshoot

Familie fotoshoot America

familie shoot fotograaf centerparcs meerdal

Familie shoot America

fotograaf zuid limburg familie

Familie shoot Herten

Familie shoot Nederweert

Familie shoot Sevenum

Familie shoot Roggel

Familie shoot Hegelsom

Eindhoven foto fotograaf Eindhoven Brabant fotografie foto graaf Limburg fotograaf bevalling foto van de graaf zuid nederland documentaire fotograaf nederland fotografie documentaire fotograaf reportage reportage fotograaf foto documentaire

Familie fotoshoot Geijsteren

fotoshoot familie limburg sevenum schatberg

Familie fotoshoot Sevenum

Eindhoven foto fotograaf Eindhoven Brabant fotografie foto graaf Limburg fotograaf bevalling foto van de graaf zuid nederland documentaire fotograaf nederland fotografie documentaire fotograaf reportage reportage fotograaf foto documentaire

Familie fotoshoot aan huis Kronenberg

familieshoot de schatberg sevenum

Familie shoot Meterik

familie fotoshoot de leistert roggel

Familie shoot America

broer zus fotoshoot america limburg
fotoshoot midden limburg

Broer en zus fotoshoot America

Gezinsshoot fotograaf Roermond

Familie shoot America

kosten fotoshoot familie, gezin, centerpars de limburgse peel

Familie fotoshoot Griendtsveen

familie fotoshoot roggel de leistert

Familie fotoshoot Roggel, de leistert

familie fotoshoot venlo

Familie fotoshoot Sevenum

familieshoot de limbursgse peel fotograaf america

Familie shoot Wanssum

familieshoot griendstveen mariapeel

Familie shoot Griendtsveen

familie fotograaf kronenberg limburg fotograaf

Famillie shoot aan huis Kronenberg

gezins fotograaf limburg

Familie shoot America

Familie shoot Deurne

Familie fotoshoot Helenaveen

Centerparcs limburgse peel en Meerdal America Horst fotoshoot

Fotoshoot America

Vragen & antwoorden:

Werkwijze:

Iedere shoot is anders. Bij een broer en zuster fotoshoot draait het echt om jullie als familie. Dus losse portreten maar ook foto’s samen. Waarbij we mooie foto’s heben voor pap en mam.

Een grote familie shoot gaat als volgt. Foto’s van ieder gezin los, pap of mam met alleen de eigen kinderen, portretten van de jongste generatie, peetoom/tante met hun petekind of kinderen, Opa & Oma met de kleinkinderen, alleen eigen familie en met de schoon familie erbij en natuurlijk het complete familie portret.

Samen met jullie ga ik op zoek naar de mooiste plek, een locatie waar iedereen zich prettig bij voelt en vooral zichzelf kan zijn. Bijvoorbeeld een fotoshoot in het bos, gezinsfoto’s op de heide of juist op een stoere locatie. Tijdens de fotoshoot maken we er samen iets leuks van om spontane en ongedwongen foto’s te krijgen.

Samen spelen, wandelen, knuffelen, af en toe een gekke bek trekken naar de camera maar vooral plezier maken! Het samenspel, de interactie en de aandacht voor elkaar is het meest bijzondere om vast te leggen en geeft het mooiste beeld van jullie gezin. Een familie duurt gemiddeld 1,5 uur. We nemen alle tijd om alle mooie momenten vast te leggen.

Tijdens een fotoshoot:

Een ding staat voorop is dat we grapjes gaan maken, ontspannen op de foto gaan en bovenal geen stress hebben. We spreken van te voren al jullie wensen door of ik beantwoord vragen die jullie nog hebben. En tijdens een shoot kan alles aangepast worden en is het go with the flow. Ik volg jullie ritme dus lopen we iets uit? Geen probleem. Wil je dat de focus op bepaalde punten of dingen komt te liggen? Geef dit door. Ik zal altijd mijn best doen om jullie er zo goed mogelijk op de plaat vast te leggen.

Voor een fotoshoot:

We nemen van te voren al jullie wensen door en ik geef jullie een kledingadvies mee om van jullie familiefoto een mooi geheel te maken.

Tijdstip fotoshoot

Ik ben dol op fotograferen tijdens het golden hour. Dat is ongeveer 2 uur voor zonsondergang of 2 uur na zonsopgang. Afhankelijk van het seizoen kan dit tussen 16.00-18.00u zijn of tussen 18.00-21.00u. Liever in de ochtend op de foto? Dan plannen we een shoot in tussen 08.00-11.00u.

Ik raad voor familie fotoshoots altijd de ochtend aan als de kinderen onder de 5 jaar zijn. Zodat iedereen nog fris en fruitig is voor de foto’s. Natuurlijk kan het altijd ook ronds etenstijd. Is het een love shoot of broers/zussen fotoshoot dan is het golden hour in de avond heel fijn. Natuurlijk kijk ik altijd wat het fijnste werkt in jullie planning en agenda.

Na een fotoshoot:

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 14 dagen een code voor een beveiligde online galerij. Hierin staan de door mij zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto’s. Zo kunnen jullie thuis op jullie gemak de foto’s bekijken en uitzoeken.

Hierna hebben jullie 7 dagen de tijd om jullie eigen favorieten uit te kiezen en een favorieten lijst aan te maken. In deze online galerij kunnen jullie ook gelijk foto’s laten afdrukken of voor extra foto’s kiezen afhankelijk van het vooraf gekozen pakket.

Na betaling van de factuur ontvangen jullie een download link met de door jullie uitgezochte foto’s in hoge resolutie.

Volg me op instagram

foto id fotograaf weert fotograaf horst helmond fotografie foto foto van een fotograaf puur susan susan taks fotografie kleding advies fotoshoot

Kleding advies familie fotoshoot

Welke outfit trek je aan tijdens een fotoshoot?

Kleding advies voor een fotoshoot
Inspiratie Kleding fotoshoots https://nl.pinterest.com/MvrUmmenthun/inspiration-photoshoots-style/ Kleur advies fotoshoot https://nl.pinterest.com/MvrUmmenthun/kledingadvies-fotoshoots/ Familie fotoshoot inspiratie https://nl.pinterest.com/MvrUmmenthun/family-shoots/ Wat draag je nu tijdens een fotoshoot en wat niet? Zorg ervoor dat alle kleuren bij elkaar passen. Verschillende soorten stoffen werken heel goed en kies voor die knal kleur lippenstift. Zussen shoot kleding advies voor een fotoshoot tips & trucs …


familie fotoshoot limburg

 • gezinsfotoshoot limburg
 • fotoshoot midden limburg
 • kerstshoot limburg
 • fotoshoot limburg belgië
 • fotograaf zuid limburg
 • gezinssfotoshoot buiten
 • familie fotoshoot roermond
 • fotoshoot gezin maastricht
 • familie fotoshoot sittard
 • jullie thuis of op locatie
 • een ongedwongen lifestyle