Wij gaan trouwen!

Wij gaan trouwen! Hallo Bruiloft Trouwplannen gefeliciteerd!

Wat anderen zeggen:

Zo mooie! Prachtige foto’s Anne!

Bas en Moniek

Wow! Ik zit met tranen in mijn ogen te kijken naar de foto’s dank dank dank!

Roy en Jolijn

Wij gaan trouwen! Hallo Bruiloft! Trouwplannen? Gefeliciteerd!

Jullie gaan trouwen!
Wat een leuke en spannende tijd gaan jullie tegemoet.
Jullie grote dag, de emoties en kleine momentjes fotografeer ik graag voor jullie.

Ik hou van het fotograferen van de liefde tussen twee mensen. De kleine momenten, de details, alle emoties.. Al deze dingen leg ik graag op een ontspannen manier vast. Dus geen geposeerde reportage maar zoals jullie echt zijn. Laat mij jullie verhaal vastleggen in foto’s. Dat kan in Nederland maar ook als jullie trouwen in het buitenland. Laat mij jullie bruiloft fotograaf zijn.

Het is voor mij belangrijk om een klik te hebben om zo een persoonlijke en betekenisvolle bruidsreportage te maken. Daarom leren we elkaar eerst kennen met een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we rustig ook jullie wensen en ideeën bespreken.

Na het kennismakingsgesprek stel ik een offerte voor jullie op en kunnen jullie alles nog eens rustig doorlezen. Nadat jullie zeker weten dat ik jullie bruidsfotograaf wordt en de aanbetaling is voldaan, dan staat de datum definitief gereserveerd voor jullie.

Het is ook mogelijk om bij mij een trouwalbum te bestellen. Hierin bepalen jullie zelf welke foto’s erin komen. En jullie trouwalbum wordt op maat gemaakt. Voor meer informatie stuur me een berichtje en dan beantwoord ik graag al jullie vragen.

Wat anderen zeggen:

Zo blij met jou! Erg leuk gedaan met onze gasten en de kindjes. Dankjewel. We vonden het heel fijn met jou

Frank & Erna

Bedankt voor het maken van onze foto’s. Je deed erg je best en super leuk en fijn hoe je met ons om bent gegaan en hebt aangepakt. We hebben het als prettig ervaren!

Tommy & Elke

Prijzen

Pakket ceremonie

 • 2 uur fotografie
 • Kennismakingsgesprek-Coffee date of online meeting
 • Binnen 7 dagen een preview van jullie prachtige dag
 • Minimaal 50 bewerkte foto’s in een afgeschermde online galerij
 • Kies zelf jouw favoriete foto’s online uit de selectie
 • Levering binnen 14 dagen
 • Exclusief reiskosten

€595

Pakket Liefdesverhaal

 • 6 uur fotografie
 • Kennismakingsgesprek-Coffee date of online meeting
 • Binnen 7 dagen een preview van jullie prachtige dag
 • Minimaal 250 bewerkte foto’s in een afgeschermde online galerij
 • Levering binnen 128dagen
 • Inclusief Reistijd/reiskosten binnen Limburg
 • Album is los bij te bestellen
 • Optie: Extra Second shooter (2de fotograaf) Dit is 75,- extra per uur.

€1495

Pakket Fairy tale

 • 10 uur fotografie
 • Kennismakingsgesprek-Coffee date of online meeting
 • Binnen 7 dagen een preview van jullie prachtige dag
 • Minimaal 400 bewerkte foto’s in een afgeschermde online galerij
 • Levering binnen 28 dagen
 • Inclusief Reistijd/reiskosten binnen Limburg
 • Album is los bij te bestellen
 • Optie: Extra Second shooter (2de fotograaf) Dit is 75,- extra per uur.
 • Extra uur fotografie €135 per uur tot max 14u.

€1995

We hebben niet gemerkt dat je er was. Tot we de foto’s terug zagen.

Marc en Latifa

Wat was het fijn om door jou foto’s te laten maken en wat zijn ze prachtig geworden! We zijn en waren zeer tevreden en een fotoshoot met jou is zeer zeker voor herhaling vatbaar! Ook de familie vond dat je het super leuk deed!

Roel&Dianne

Vraag & Antwoord Bruiloften

Waar moet je aan denken als je mij als fotograaf boekt voor je bruiloft of als je gaat trouwen en je nog aan het oriënteren bent?

Planning, overleg en datum vastleggen

Yes wij gaan trouwen! Maar:

Hoe lang van te voren moeten we jou boeken?

Vaak worden bruiloften al ruim van te voren geboekt. Populaire datums zijn vaak al een jaar van te voren volgeboekt. Een jaar-9 maanden van te voren is toch wel normaal. We plannen zodra jullie de definitieve trouwdatum in zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Met het kennismakingsgesprek lopen we door de hoofdlijnen van jullie planning heen en bespreken we al jullie wensen.

Wij ontvangen graag een offerte voor jouw diensten

Na ons gesprek welke telefonisch/zoom of face to face plaatsvindt, stuur ik jullie z.s.m. een offerte. Jullie kunnen de offerte digitaal ondertekenen. Na ondertekening krijgen jullie de factuur voor de aanbetaling/reserveringskosten. 

Wanneer staat onze trouwdag definitief in jouw agenda? 

Zodra jullie de aanbetaling/reserveringskosten 30% van het totaalbedrag hebben voldaan kan er niemand meer tussen jullie dag komen. Jullie hebben dan definitief een plek in mijn agenda. De overige 70% betalen jullie uiterlijk twee weken voor de bruiloft.

Werk je ook in het buitenland?
Ik werk ook graag in het buitenland. Ik ben trouwfotograaf in o.a. de volgende plaatsen en omgeving:

Horst, Venlo, Helmond, Roermond, Maastricht, Eindhoven, Asten, Haelen, Venray, Boxmeer. Provincie Limburg en Noord-Brabant, Nederland

Kosten

Wanneer staat onze trouwdag definitief in jouw agenda? 

Zodra jullie de aanbetaling/reserveringskosten 30% van het totaalbedrag hebben voldaan kan er niemand meer tussen jullie dag komen. Jullie hebben dan definitief een plek in mijn agenda. De overige 70% betalen jullie uiterlijk twee weken voor de bruiloft.

Fotografeer je altijd met twee fotografen?
Ik fotografeer niet met twee fotografen. Het is uiteraard wel mogelijk om een second shooter bij te boeken. Dit is 95,- extra per uur.

Breng je de kilometers en reiskosten ook in rekening? 
Als de locatie verder ligt dan 25 km wordt voor meerkilometers 0,60 cent gerekend (reistijd en reiskosten)

Fotografeer je ook het avond feest?

Ik ben altijd in voor een feestje en vooral voor het vast leggen. Wil je dat ik alleen je avond feest vast kom leggen? Neem dan even contact met mij op.

Werkwijze

Wat kunnen wij verwachten?

Een hele relaxte aanloop naar jullie grote dag. We bespreken alles minimaal 2 x. En kunnen altijd nog een extra afspraak inplannen om alles door te nemen. De eerste afspraak is altijd om kennis te maken en de hoofdlijnen te bepalen. De 2de om de details te finetunen, extra vragen te beantwoorden en wensen duidelijk door te spreken. Een 3de is ongeveer 2-3 weken voor jullie bruiloft om alles nog eens door te lopen.

Ik doe altijd onderzoek naar een trouw locatie mocht ik hier nog niet zijn geweest. En ga altijd op de locatie zelf proef fotograferen.

En ik kijk graag mee naar je tijdsplanning zodat hierin alle ruimte is voor uitloop of inloop.

Nemen we de planning van de bruiloft nog een keer door?

Na ons kennismakingsgesprek hebben we nog 2 contactmomenten. De 1ste halverwege het kennismakingsgesprek en jullie datum. De 2de 3 of maximaal 2 weken voor de bruiloft. We bespreken de headlines en nemen de laatste punten door.

Hebben we last van je op een trouwdag?

Nee, ik werk als een vlieg aan de muur die jullie dag vastlegt. Natuurlijk zijn er momenten zoals jullie koppel fotoshoot en de foto’s met vrienden en familie dat ik de leiding neem. Dan zullen we vooral lachen en spontane momenten vastleggen. Maar gedurende de dag leg ik momenten vast zoals ze zijn.

Met welke en hoeveel camera’s werk je?

Ik ben in het bezit van 2 professionele Nikon full-frame camera’s met een dubbel kaartslot.

Wat als jij niet kunt door ziekte ect?

Ik werk samen met een aantal fotografen uit de regio waarbij er altijd een opvang net is mocht dit gebeuren.

Fotografeer je onze gasten ook allemaal apart?

Nee gasten worden niet allemaal apart gefotografeerd. Wel probeer ik tijdens de ceremonie de gasten vast te leggen. Daarnaast worden er familie en vrienden foto’s gemaakt na de ceremonie.

Privacy en publicatie

Mogen wij zelf de foto’s online plaatsen voor bijvoorbeeld Social Media?

Ja tuurlijk mogen jullie dat! Taggen is natuurlijk wel leuk!

Hoe zit het met onze privacy?

Jullie mooiste dag is voor jullie. Als de wens is dat er geen foto’s gebruikt worden voor mijn portfolio dan ga ik hier in mee. Jullie voorkeuren en wensen hierin zijn voor mij heel belangrijk.

Ook belangrijk is dat mijn foto’s niet gedeeld mogen worden met leveranciers van bijv. de Jurk, Bloemen of locaties ect.

Foto’s

Worden de trouwfoto’s bewerkt?

Ja alle foto’s van jullie trouwdag worden nagelopen en in mijn stijl bewerkt. Mijn stijl is spelen met licht. Indien de omgeving zich daarvoor leent heeft pas ik mijn warme/moody bewerkingstijl toe. Ik maak ook graag zwart/wit beelden. Deze worden dus ook in jullie galerij toegevoegd. Indien ik een foto heb omgezet naar zwart/wit wordt deze niet in kleur geleverd. Een zwart/wit omzetting is een bewuste keuze om een foto mooier uit te laten komen. Ik zal dus altijd afwegen of een foto mooier is in kleur of zwart/wit. Het merendeel van de galerij wordt in kleur geleverd.

Hoeveel foto’s / bestanden krijgen wij?

Een richtlijn qua foto’s die jullie ontvangen is ongeveer +/- 40 per uur. Dit kan iets minder zijn maar ook meer zijn.

Hoe lang duurt het voordat de trouwreportage klaar is?

Binnen 4 weken. Voor de oplevering stuur ik jullie uiteraard al een sneak preview. De sneak preview wordt binnen een week aangeleverd. 

Krijgen we RAW bestanden?

De RAW bestanden zijn als de fotorolletjes (negatieven) van vroeger. RAW-bestanden worden niet aangeleverd. Alle beelden worden zorgvuldig en in mijn stijl bewerkt en afgeleverd in jpg.

Albums en Afdrukken

Na een bruiloft lever ik altijd eerst een preview aan binnen 7 dagen. De rest van de foto’s volgt binnen 28 dagen in een online galerij waarbij jullie alle tijd hebben om jullie favorieten uit te kiezen.

Kunnen we zelf een selectie maken voor het trouwalbum?

Een album is los bij te bestellen. Jullie mogen maximaal 40 foto’s insturen die jullie in het album willen. Het is niet gezegd dat deze foto’s allemaal perfect in de pagina’s passen. Ik zal naar eigen inzicht de ruimte in het album vullen. Het album wordt besteld bij een professionele drukker in Europa.

Meer vragen?

Staat jullie vraag er niet bij? Neem gerust contact op via het contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.Populaire trouwlocaties Limburg/Noord-Brabant


Je kunt mij inschakelen voor de onderstaande trouwlocaties EN andere locaties. Dit is een populaire selectie van de meest voorkomende trouwlocaties. 

 • Kasteel Aldenboorh, Haelen
 • Kasteel Croy , Aarle Rixtel
 • Graaf ter Horst, Horst
 • Chateau Neercanne, Maastricht
 • Kasteelhoeve de Grote Hegge | Thor.
 • Kasteel De Keverberg | Kessel.
 • Kasteel Limbricht | Limbricht.
 • Landgoed Kasteel Daelenbroeck | Herkenbosch.
 • Thiessen Wijnkoopers | Maastricht.
 • Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein | Kerkrade.
 • Abdij Hotel Rolduc | Kerkrade.
 • Kasteelhoeve de Grote Hegge | Thor
 • Restaurant La Cantina. Restaurants. …
 • More-Itz. PartycentraRestaurantsStrandpaviljoens. …
 • Van der Valk Hotel Gilze – Tilburg. Hotels. …
 • 9,2. Klooster Willibrordhaeghe. …
 • Fort Sint Gertrudis. FortenPartycentra. …
 • Kasteel Heeze. …
 • De Phil | Philharmonie. …
 • Open Toptrouwlocatie Route.

Wij gaan trouwen!Belangrijk!

Bij het boeken van een bruiloft ga je akkoord met mijn //Algemene Voorwaarden

Instagram

Mvr.Ummenthun fotografie

KvK: 77016599
Btw: NL003149633B74

Moody bruiloftsfoto, bruiloft fotograaf, wedding photographer, featured on unscripted app
bruiloft fotograaf Limburg
 • hobby fotograaf bruiloft
 • bruiloft fotograaf kosten
 • bruiloft fotograaf utrecht
 • bruiloft fotograaf worden
 • fotograaf bruiloft betaalbaar
 • perfecte trouwfotograaf
 • trouwfotograaf voor jullie bruiloft
 • een fotograaf voor je bruiloft
 • het vinden van een geschikte
 • fotograaf op je bruiloft
 • hoeveelheid big smiles die
 • Hoe duur is een bruiloft fotograaf?
 • Wat kost een gemiddelde bruidsreportage?
 • Wat kost een trouwfotograaf per uur?
 • Wat verdient een trouwfotograaf?