Over Anne

fotograaf roermond, fotograaf limburg, fotograaf pasfoto,fotograaf zuid limburg, fotoshoot roermond, germaine fotografie, sjurlie fotografie, bruidsfotograaf limburg trouwfotograaf fotograaf, woningfotograaf maastricht roermond enof venlo, trouwfotograaf limburg fotograaf, peter kroon fotografie, fotoshoot zuid limburg, fotograaf limburg familie, bruidsfotograaf zuid limburg, fotograaf midden limburg, fotoshoot noord limburg, zwangerschaps fotoshoot zuid limburg, fotograaf in limburg die bij, fotografen in limburg, fotograaf venray, susan fotografie, yori fotografie, geboortefotograaf woningfotograaf maastricht roermond, fotografen in de provincie limburg, pure life geboortefotografie, fotoshoot venlo en de provincie limburg

Aloha, ik ben Anne, de fotograaf achter Mvr.Ummenthun fotografie uit Horst, Limburg.

Ik hou van de echte momenten, krachtige en spontane beelden. Vol met karakter en emotie. Relaxed en met een oprechte glimlach op de foto gaan is mijn doel. Dat kan een fotoshoot in de natuur zijn of op jullie favoriete plek of in mijn studio binnen. (in America, Limburg)

Omdat het leven maar saai zou zijn als we iedere dag een boterham met hagelslag zouden eten loopt mijn werkgebied van newborn naar zakelijk. Van portretten naar familie shoots en van rally auto’s naar bruiloften. Ik hou van reizen en doe minstens 1x per kwartaal een cursus/workshop om nog beter te worden in mijn vak.

Mijn stijl is: Spelen met licht, warm, natuurlijke kleuren, ruw, stoer, positief

Aloha,

Snel contacten of meer weten:

Bakkerij J.Ummenthun

Ik ben als klein meisje opgegroeid in onze bakkerij. En vanaf jongs af aan heb ik meegeholpen. Niet altijd met plezier maar het ondernemerschap is me wel met de paplepel of in mijn geval met de croissants naar binnen gegooid. Zo erg zelfs dat ik in 2014 tegen een pand aan liep, mijn ondernemersplan in 1 dag in elkaar zetten en naar de bank toe ging. 2 gesprekken en 2 handtekeningen later kon ik beginnen. In het dorp waar mijn opa en oma vanaf komen kon je 4 maanden later Bij Anne ook terecht voor boterhammen, croissants, taart en heel veel koekjes.

Mvr.Ummenthun

Omdat ik al een bedrijf heb gehad voordat ik koos voor Fotografie & Marketing is mijn bedrijfsnaam ontstaan uit een grap. Als 24de jarige wordt je eerder aangesproken als juffrouw dan mevrouw. En omdat mijn achternaam Ummenthun nogal opvalt dacht ik: Dit wordt mijn bedrijfsnaam. Zoals met alles neem ik het niet te serieus. We moeten wel een beetje blijven lachen.

Over Anne Ummenthun: Fotografie

Hoe ben ik begonnen met fotograferen?


Op mijn 16de moest ik voor een opleiding een camera hebben. Omdat ik er in eerste instantie totaal geen interesse in had kocht mijn vader mijn eerste camera een Nikon D80. Na mijn eerste les was ik verkocht en mocht er niemand meer aan mijn camera komen.


Waar ik de eerste 10 jaar veel ervaring op heb gedaan met events en familie foto’s is mijn instelling veranderd. Van spontante foto’s op een festival naar een spontaan moment vast leggen in mijn portretten. Ik zoek naar die oprechte glimlach wanneer alle spanning wegvalt en je van top tot teen alleen die big smile ziet.

Een goede foto

moet een mooi moment pakken zoals een zeepbel net voordat hij uit elkaar spat. Als de tijd even stilstaat. Van zwangerschap foto’s tot een portret of een bedrijfsreportage met team foto’s. Ik draai er mijn hand niet voor om.Marketing


Op mijn 24ste heb ik in 1 dag tijd een ondernemersplan in elkaar gezet. Ben ik naar de bank gegaan om geld te lenen en in 4,5 maanden stond mijn zaak er. Toen ik mijn plan schreef had ik nog geen plaats, promotiebeleid, product of personeel. Op mijn 28ste heb ik mijn zaak succesvol verkocht. Door mijn ondernemers ervaring ben ik heel eerlijk en weet ik waar de pijnpunten liggen als ondernemer. Dingen moeten praktisch zijn en passen in je bedrijfsvoering. Hoe weeg je kosten en groei af? Door te meten en te weten.


Social media

geeft ons tegenwoordig zoveel data om je doelgroep te helpen bepalen, nieuwe klanten te bereiken en daardoor groei te realiseren. In sommige gevallen adviseer of begeleid ik en andere gevallen neem ik al je marketing over om je tijd en ergernis te besparen.


Door mijn achtergrond en ervaring kijk ik met een frisse blik naar je bedrijf. Samen eens alles doornemen en kijken wat er nog meer uit te halen valt? Bel me, mail me of ga koffie met me drinken om alles eens door te praten. Ik denk graag met je mee.


Volg mij op instagram

A photograph needs to tell a story, your story

fotograaf roermond, fotograaf limburg, fotograaf pasfoto,fotograaf zuid limburg, fotoshoot roermond, germaine fotografie, sjurlie fotografie, bruidsfotograaf limburg trouwfotograaf fotograaf, woningfotograaf maastricht roermond enof venlo, trouwfotograaf limburg fotograaf, peter kroon fotografie, fotoshoot zuid limburg, fotograaf limburg familie, bruidsfotograaf zuid limburg, fotograaf midden limburg, fotoshoot noord limburg, zwangerschaps fotoshoot zuid limburg, fotograaf in limburg die bij, fotografen in limburg, fotograaf venray, susan fotografie, yori fotografie, geboortefotograaf woningfotograaf maastricht roermond, fotografen in de provincie limburg, pure life geboortefotografie, fotoshoot venlo en de provincie limburg

fotograaf horst

fotograaf horst aan de maas

fotografie horst a/d maas

fotograaf sevenum

bakkerij a ummenthun bv

jummenthun bij anne in panningen

freelance fotograaf anne ummenthun

vraag vrijblijvend een offerte aan

horst aan de maas