Informatie & Werkwijze

Hoe ga ik te werk tijdens een fotoshoot en waar moet je allemaal aan denken bij een fotoshoot?

Algemene informatie

Kledingadvies

Vind je het lastig om te bepalen wat voor kleding jullie aan moeten?

Geen probleem! Ik help jullie graag en inspiratie op doen?

Inspiratie kleding advies:

Newborn shoot kleding advies:

Zwangerschap shoot kleding advies:

Werkwijze fotoshoots

Iedere shoot is anders. Bij een Newborn leg ik bijv. vast: details handjes, voetjes, wimpers, familie portret, pap met de kleine, mama met de kleine, broer/zus met het kleine broertje of zusje en losse foto’s van de baby. Bij een loveshoot draait het echt om jullie 2 samen. Dus details van sieraden, persoonlijke gebaren naar elkaar, zoenen, knuffels en een paar losse portret foto’s. Een grote familie shoot is weer anders. Foto’s van ieder gezin los, pap of mam met alleen de eigen kinderen, portretten van de jongste generatie, peetoom/tante met hun petekind of kinderen, Opa & Oma met de kleinkinderen, alleen eigen familie en met de schoon familie erbij en natuurlijk het complete familie portret.

Tijdens een fotoshoot:

Een ding staat voorop is dat we grapjes gaan maken, ontspannen op de foto gaan en bovenal geen stress hebben. We spreken van te voren al jullie wensen door of ik beantwoord vragen die jullie nog hebben. En tijdens een shoot kan alles aangepast worden en is het go with the flow. Ik volg jullie ritme dus lopen we iets uit? Geen probleem, moeten we even wachten tot de baby zijn of haar voeding heeft gehad? Allemaal prima. Wil je dat de focus op bepaalde punten of dingen komt te liggen? Geef dit door. Ik zal altijd mijn best doen om jullie er zo goed mogelijk op de plaat vast te leggen.

Wat als?

Lukt het echt niet? Dat kan altijd. Een baby kan zijn dag niet hebben of het weer zorgt ervoor dat alles halverwege letterlijk in het water valt? Of je bent niet fit? Dan plannen we in overleg kosteloos een nieuwe afspraak in. Belangrijk is dat dit minimaal 60 minuten van te voren moet worden doorgegeven. Reistijd wordt in rekening gebracht.

Mijn fotografie stijl

Persoonlijk werk ik graag met een iets warmere stijl waarbij foto’s op een groot beeld goed uitkomen en je alle details goed kunt zien. Toch wat aanpassingen? Geef dit door. Hierdoor kan ik alles aanpassen op jullie wensen. Hou er wel rekening mee dat stevig photoshoppen niet onder stijl valt. Een vlekje weghalen of een litteken? Geen probleem maar ik verbouw geen neuzen of figuren. Je bent schitterend zoals je bent.

Na een fotoshoot:

Hoe ga ik te werk na een fotoshoot en hoe kiezen jullie foto’s uit.

De fotos zijn klaar! Je ontvangt een mail van mij. Klik op de link onderin de mail: Foto’s weergeven. Via het Hartje/favorieten kun je aangeven welke foto’s je wilt ontvangen. Je hebt hiervoor 7 dagen de tijd. Ben je eruit en is je keuze definitief? Stuur me dan even een berichtje en ik kom direct voor je in actie. Nadat de factuur betaald is komen de foto’s op 100% kwaliteit & zonder watermerk jullie kant op met afdruk advies.

Agenda Fotoshoots

Ik ben dol op fotograferen tijdens het golden hour. Dat is ongeveer 2 uur voor zonsondergang of 2 uur na zonsopgang. Afhankelijk van het seizoen kan dit tussen 16.00-18.00u zijn of tussen 18.00-21.00u. Liever in de ochtend op de foto? Dan plannen we een shoot in tussen 08.00-11.00u.

Studio fotografie kan op alle gewenste dagen en tijdstippen.

Twijfel je over een datum of misschien dat het te kort dag is? Neem contact met me op via het contact formulier. Ik denk graag met jullie mee en 99% van de tijd kunnen we gewoon fotograferen op de door jullie gewenste tijd en datum.

Wat anderen zeggen:

Weer hééél blij met deze mooie foto’s Genieten!

Sebastiaan & Patty

ZO TOF! Wij zijn er echt blij.

Sam & Maud

Zoe Tof! Vond ut ech leuk!

Julie

Nog een paar weekjes genieten van de bolle buik met mijn schatjes in de Schadijkse bossen. Dankjewel Anne Ummenthun voor de prachtige foto’s!

Ed en Petra

Prijzen fotoshoots

Portret

Ik maak vanaf de 1,5 jaar portretten van kinderen binnen in de studio of buiten op locatie. Zodat jij je partner of familie kunt verassen met een schitterende foto van je kinderen.


Zwangerschap Fotoshoot

You glow mama, er groeit een nieuw leven in jouw buik en hoe mooi is dat? Om deze speciale periode te herinneren leg ik je graag vast met je buik, partner en kinderen. Zodat jij terug kunt kijken op deze schitterende periode waarin je kindje groeide. Ik hou rekening met hoe jij je voelt. Je lichaam moet hard werken dus soms een pas op de plaats maken is geen enkel probleem.


Newborn Fotoshoot

10 teentjes 10 vingertjes. En nog o zo klein. Laat jullie samen als gezin lekker thuis vastleggen.


Zwangerschap

Familie fotoshoot

De dagen vliegen voorbij en jullie kinderen worden veel te snel groot. Veel sneller dan je eigenlijk zou willen.


Je was geweldig en wij zijn super blij met de prachtige foto’s!

Veronique, Leon & Bo

Zo blij met jou! Erg leuk gedaan met onze gasten en de kindjes. Dankjewel. We vonden het heel fijn met jou

Frank & Erna

Bedankt voor het maken van onze foto’s. Je deed erg je best en super leuk en fijn hoe je met ons om bent gegaan en hebt aangepakt. We hebben het als prettig ervaren!

Tommy & Elke

Cadeaubon vanaf €10

Je geliefde, beste vriend of vriendin, (schoon) familie verrassen met een fotoshoot? Stuur dan een cadeaubon op met de post. Geef het adres door en de cadeaubon wordt naar ontvanger per post gestuurd in een mooie envelop.

Natuurlijk ook te verkrijgen om persoonlijk te geven. De ontvanger kan zelf een datum uitkiezen of voor welke shoot ze willen gaan.

Belangrijk!

Gemaakt beeldmateriaal wordt gebruikt voor mijn website, social media en promotie materiaal. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dien je dit bij het boeken van de shoot aan te geven. Tevens zijn de foto´s in mijn stijl bewerkt deze mogen niet aangepast worden. 

Factuur dient betaald te zijn voordat de foto’s worden afgeleverd

Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met mijn //Algemene Voorwaarden\\