Familie fotoshoot in Limburg

Op zoek naar een Gezinsfotograaf in Limburg? Of je nu uit het Zuiden komt of er op vakantie gaat. Het zonnige zuiden is heerlijk voor iedereen. Vaak heb je al op mijn website gekeken voor meer informatie of voor meer van mijn werk. Maar heb je nog vragen of wil je gewoon iets meer informatie over de persoon achter de camera?

Ik neem je aan de hand mee. Als je mijn contact formulier invult dan krijg je normaal gesproken binnen 24u een antwoord van mij. Vragen zoals is deze datum nog vrij? Wat moeten we aantrekken? Wat zijn de kosten? Ik ga ze nu gelijk beantwoorden voor je.

Vraag en antwoord Familie fotoshoot

Is deze datum nog vrij voor onze familie fotoshoot?

Ik kijk altijd naar wat er mogelijk is en welke plekken er nog open staan in mijn agenda. Is de door jouw gewenste datum al vol geboekt dan bied ik altijd een alternatief aan.

Wat moeten we aantrekken voor een fotoshoot?

Bovenal wat lekker zit. Maar als je het complete kleurenpalet bij elkaar houdt dus bijv. blauw, grijs, wit of koper, groen en zand dan zit je eigenlijk altijd goed. Door niet te veel kleur door elkaar heen te gooien zorg je ervoor dat de hoofdrolspelers in de foto. Jullie dus! Erboven uit springen. Ik zeg altijd denk Paasbest of het Kerst diner.

Wat zijn de kosten voor een familie fotoshoot?

Een familie shoot begint bij mij vanaf €195 voor 7 foto’s. Het is mogelijk losse foto’s erbij te kopen, te upgraden naar een ander pakket of de gehele galerij aan te kopen voor €495.

Welke locatie?

Ik ken een heleboel mooie plekken in Limburg en verzamel er iedere week wel een paar meer. Omdat ik graag wandel is dat een pluspunt. En ik bezoek een plek vaak minimaal 2 keer voor ik er ga fotograferen.

Hoeveel foto’s zitten er in een galerij?

Gemiddeld tussen de 50-120 bewerkte foto’s afhankelijk van hoe het gelopen is. Soms heb ik minder foto’s gemaakt omdat het niet nodig was en soms maak ik wat extra. Of vond ik meerdere foto’s van hetzelfde moment zo leuk dat ik jullie zelf laat kiezen welke het beste is.

Gaan we ver lopen op de plaats van bestemming?

Maximaal 10 minuten. Ik hou er altijd rekening mee of er jonge kinderen zijn of oudere kinderen en dat een fotografie locatie goed te lopen is en makkelijk te bereiken. Vooral als er rolstoelen, rollators of kinderwagens bij komen kijken.

En wat als ik specifieke wensen heb?

Geef ze van te voren goed door. Ik hou er zoveel mogelijk rekening mee.

Maar hoe is het nu tijdens een familie fotoshoot?

We spreken af op een vooraf bepaalde locatie. Dit kan een voor jullie geliefde locatie zijn of een die ik adviseer. En ik ken genoeg mooie plekken in Noord-Limburg. We maken kennis en lopen door het fotoshoot plan heen. Dus we nemen de wensen nog eens door en er is genoeg ruimte voor aanpassingen. We kletsen wat en gaan samen wandelen. Ik begin altijd met de familie foto en eindig hier ook mee. De laatste foto die ik maak is de chaos foto. Dus gekke bekken trekken, supermanpose, danspasjes. Jullie mogen het zelf zo gek maken als jullie willen.

Ik vraag ook input van jullie en dat jullie mee doen tijdens het fotograferen. Dus als jullie de beste manier weten om dochter of zoonlief te laten lachen dan ben ik hier altijd blij mee. Of kietelbeurten van opa en oma. Alles is welkom.

Hoelang duurt een familie shoot?

Afhankelijk van de grootte duurt een familie shoot tussen de 1 á 2 uur. Gemiddeld is het 1,5 uur.

En na de fotoshoot?

Jullie ontvangen binnen 7-14 dagen de gehele bewerkte galerij waarna jullie 7 dagen hebben om rustig jullie favorieten uit te kiezen. Als de favorieten zijn uitgekozen dan stuur mij even een berichtje/mailtje/whatsappje en dan maak ik de factuur op. Zodra de factuur is betaald ontvangen jullie een mail met daarin een link na de online galerij. Hierin staat een stappenplan waardoor jullie de foto’s op hoge resolutie (geschikt voor afdrukken) en webresolutie (voor social media) kunnen downloaden en gebruiken voor eigen gebruik. Dit kan een afdruk zijn, een album, nieuwe profiel foto op facebook ect. Je ontvangt ook altijd een afdruk advies.

  • familie fotoshoot kosten
  • familie fotoshoot ideeën
  • familie fotoshoot op locatie
  • familie fotoshoot nijmegen
  • familie fotoshoot gezin
  • op zoek naar een gezinsfotograaf?

Geef een reactie